Puheenjohtajalta 14.3.2012

Hallitus päätti tämän päiväsessä kokouksessaan, että on aika meidänkin olla osana sosiaalista mediaa liittymällä Facebookiin. Yhdistys perustaa sinne sivut ja kolme hallituksen jäsentä sekä kotisivujen ylläpitäjä toimivat sivuston ylläpitäjinä. Facebook on osa nykymaailmaa ja haluamme olla sen menossa mukana. Lisäksi sivusto toimii erinomaisesti yhdistyksen ja puutarhamme mainoksena ja tiedotuskanavana. Olen iloinen, että hallituksen jäsen Satu Mäki esitti asian hallitukselle ja valmistelee sen muiden kanssa toimintakuntoon. Tiedotamme asiasta keskustelupalstalla kunhan sivumme ovat valmiit.

Palkkaamme ensi kesäksi kaksi puutarhatyöntekijää edellisten vuosien malliin. Viime vuonna suuren suosion saanut lasten kesäkerho jatkaa myös toimintaansa, tosin vain kaksiviikkoisena. Voimme palkata kesänuoria vain kahdeksi viikoksi ja siitä tämä supistus.

Kolme mökkiä on vaihtanut omistajaa tämän vuoden puolella. Alkuvuosi on siis ollut vilkas tältä osin. Uudet mökkiläiset pääsevätkin sitten heti lumien sulettua pihatöihin ja siihen tärkeimpään eli puutarhanhoitoon.

Viime vuonna on joiltakin rakennusluvanpyytäjiltä jäänyt hallituksen kirjallinen lupa saamatta. Kaksi jäsentä on ollut minuun yhteydessä asian tiimoilta. Jos on muitakin, jotka ovat hakeneet lupaa, mutta eivät ole saaneet siitä kirjallista myöntämispäätöstä jostain syystä, niin ottakaa yhteyttä minuun. Hallituksen lupapaperi tarvitaan, kun haette lupaa Rakannusvalvontavirastosta.

Vuosikokouskutsu ja siihen liittyvät paperit postitetaan teille viikolla 13. Toivomme runsasta osanottoa vuosikokoukseen, joten tule kahvittelemaan, tapaamaan tuttuja talven jälkeen ja osallistumaan kokoukseen 21.4. lauantaina.

Lumien sulamista odotellen

terveisin Sirpa